Obec Šardice
Šardice

Tisková zpráva - chytré mobilní WC

Přípravné práce

V rámci projektu "Kam za vtákmi" bude vedle autobusové zastávky u kostela umístěno chytré mobilní WC. Dodavatelem je firma www.toiletdesign.cz.

Chytré mobilní WC umístěné vedle autobusové zastávky u kostela

1

V rámci projektu č. 304021BMX4 Kam za vtákmi, jehož je obec Šardice partnerem, bude vedle autobusové zastávky u kostela umístěno chytré mobilní WC. Dodavatelem je firma www.toiletdesign.cz.

Standardní vybavení toalety zahrnuje tyto komponenty:

• toaleta včetně recirkulační či splachovací sady ovládané nožní pumpou pro úsporu vody a zachování vyšší  svěžesti
  • umyvadlo pro mytí rukou s rezervoárem vody o objemu 60l ovládané  nožní pumpou
  • zásobník toaletního papíru včetně dvou rolí toaletního papíru
  • držák včetně hygienických papírových WC sedátek
  • zrcadlo
  • háček pro zavěšení oděvů
  • ruční dávkovač gelového mýdla
  • ručník dávkovač s desinfekčním roztokem pro hygienu WC sedátka
  • air-fresh osvěžovač vzduchu ovládaný otevřením dveří
  • solární LED noční osvětlení s pohybovým čidlem se třemi stavy: vypnuto, pohotovostní 20% světelného výkonu, plné osvětlení
  • hygienický odpadkový koš
  • dobíjecí USB zdířka včetně připojovacího kabelu typ mini USB a iPhone pro dobíjení mobilních telefonů - pouze na přání zřizovatele

Vybavení toalet - funkce

Toalety TOILETDESIGN jsou výjimečné také svou funkcionalitou, zejména možností on-line monitoringu a LED osvětlením včetně pohybového čidla s nezávislým napájením pomocí akumulátoru dobíjeného pomocí fotovoltaických článků.

MONITORING

Základní prioritou mobilních toalet TOILETDESIGN je důraz na maximální čistotu a hygienu. Toalety jsou proto on-line monitorovány na základě čidel umístěných v rezervoárech jak s čistou tak kalovou odpadní vodou.

Díky technologii zpoplatněné SMS je každá toaleta sledována z hlediska četnosti použití včetně záznamu o historii použití. Rovněž je monitorován její aktuální stav k určení termínu provedení servisu toalety (odsátí kalové vody a doplnění čisté vody, doplnění hygienických i desinfekčních náplní a potřeb, čištění toalety).

Mobilní toalety TOILETDESIGN mají instalované zařízení  a čidla sloužící k omezení krádeží. Pomocí webové aplikace je možné určit stav, přesnou polohu toalety a čas, kdy došlo k aktivizaci čidel případně změně polohy.

Ukončení prací: 31.08.2023

Schématický řez uložení plastových nádrží (221.19 kB)

Plánek WC (738.25 kB)

Nádrž 1500 l (64.06 kB)

Uložení plastových nádobUložení plastových nádobUložení plastových nádob

Uložení plastových nádob

Přílohy

Scématický řez uložení plastových nádrží.pdf

Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 221,19 kB

Plánek WC.pdf

Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 738,25 kB

Nádrž 1500l.pdf

Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 64,06 kB

Typ souboru: JPG obrázek, Velikost: 143,31 kB
Datum vložení: 18. 8. 2023 9:50
Datum poslední aktualizace: 21. 12. 2023 19:43
Autor: Ilona Sadílková

Aktuálně

Aktuální teplota

25.7.2024 18:07

Aktuální teplota:

25.7 °C

Vlhkost:

40.6 %

Rosný bod:

11.3 °C

Obec Šardice

Obec Šardice leží 10 km jihozápadně od Kyjova, patří do okresu Hodonín, Jihomoravský kraj. Obec měla k 1.1.2018 – 2176 obyvatel. Katastr obce má výměru 1730 ha. Okolí obce tvoří převážně zemědělská krajina se stopami po intenzivním dolování lignitu v průběhu 19. a 20. století. Těžba lignitu byla ukončena v r. 1993. Jižně od Šardic je listnatý Hovoranský hájek, jihovýchodně borové lesy na písčitých půdách. Obec je významnou vinařskou obcí, podoblast Slovácká. Obcí procházíMutěnická vinařská stezka. Viniční trati v obci jsou písemně doloženy již ve 13. století. v 16. století jsou známé trati Dubová, Hejdy, Nové, Kamenné, v 17. století dále trati Šumperky, Červenice či Přední, Dlouhé a Krátké Úlehle. V současnosti obec registruje viniční trati: Hejdy, Kameny, Dubový-Červenice, Požární čtvrtě, Padělky, Bařinové čtvrtě, Hrubý kopec, Špitálka. Vinařská tématika je součástí jak historicky doložených pečetí, nejmladší z r. 1622, tak současného obecního znaku.

• rok 1286
    První pís. zmínka
  • 2 177
    Počet obyvatel
  • 183 m n. m.
    Nadmořská výška
  • 1 730 ha
    Katastrální výměra
Družební obec Mojmírovce

Mikroregion Hovoransko

Mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu v mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Po Út St Čt So Ne
21