A picture

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 6
DNES: 467
TÝDEN: 2747
CELKEM: 156283

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka

Aktuální teplota

21.10.2017 21:17

Aktuální teplota:

12,1 °C

Vlhkost:

97,6 %

Rosný bod:

11,7 °C

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Manual k programu - nakládání s odpady

ManualNávodNávod II.

Zpětný odběr elektrozařízení

Zpětný odběr elektrozařízení

Vývoz popelnic svozovou firmou

Stanovení termínů vývozu
Středa - lichý týden Komunální odpad
Středa - sudý týden Bioodpad

Svoz odpadů 2016

Sběrný dvůr odpadů

 

Provozní doba:

Letní provoz (březen – říjen)

úterý:       8,00 – 12,00 hodin

čtvrtek:  13,00 – 18,00 hodin

sobota:    8,00 – 12,00 hodin

Zimní provoz (listopad – únor)

čtvrtek:  13,00 – 17,00 hodin

sobota:    8,00 – 12,00 hodin

 

Kontakt p. Popelka, mob. 731 507 137

 

Co můžete ukládat ve sběrném dvoře?

  • objemný odpad je takový druh odpadu, který vzhledem ke svým rozměrům, případně hmotnosti nemůže být umístěn do normalizovaných sběrných nádob, např. nábytek, koberce
  • Nebezpečné složky komunálního odpadu. Jedná se například o: mazací převodové a motorové oleje, televizory, obrazovky, lednice, mrazicí boxy, zářivky, PC monitory, domácí elektrospotřebiče, kabely, jedlý tuk, výbojky, zbytky barev, ředidel, rozpouštědla, kyseliny, autobaterie, linoleum, kovy, plasty, sklo, papír, lepenka, textil, dříví, obaly atd.
  • stavební suť je možno ukládat do sběrného dvora zdarma v množství 750 kg/dům/rok, nad množství 750 kg/dům/rok za poplatek dle sazebníku
  • pneumatiky v počtu 4 ks/dům/rok je možno uložit zdarma
  • biologicky rozložitelný odpad – např. tráva, větve
  • stavební materiál obsahující azbest (eternit) se neodebírá, podléhá zvláštnímu režimu a lze jej odevzdat po předchozí dohodě na skládce komunálního odpadu v Těmicích.

 

Kdo může ukládat odpad ve sběrném dvoře?

Odpad zde může uložit občan obce Šardice, který má uhrazený místní poplatek za odpady v příslušném kalendářním roce.

 

Soubory ke stažení: